3-DEE helpt campus Brussel Vlerick Business School virtuele infodagen organiseren

Start-up 3-DEE (Antwerpen), lid van accelerator Start it @KBC gespecialiseerd in gepersonaliseerde virtuele tours, heeft de volledige 5.000 m² van de Brusselse campus van Vlerick Business School virtueel in kaart gebracht. Nieuwe, huidige en toekomstige studenten, professoren of nieuwsgierigen kunnen de campus zodoende 24/7 bezoeken waar en wanneer ze willen.

Voor internationale studenten blijft het moeilijk om zich, omwille van de afstand, een beeld van de campus te vormen. Dankzij de virtuele toer van 3-DEE is dat niet langer een probleem.

De virtuele toer maakt het mogelijk om de campus wanneer en waar men wil te bezichtigen, het enige wat men nodig heeft is een Internet-verbinding. Vervolgens kan men alle learning en board rooms, de coffee corners, de V-bar en zelfs verbogen pareltjes zoals de relax room ontdekken. Omdat de campus 5.000 m² groot is, zorgt het mini-vloerplan in de rechteronderhoek dat men kan zien waar de locaties zich bevinden en helpt het om zich vervolgens op de campus te oriënteren.

Aan een virtuele toer, gaat een intake-gesprek vooraf. Tijdens dat gesprek legt het bedrijf zijn huidige uitdagingen uit, zoals het aanwerven of on-boarden van nieuw personeel, het verbeteren van de klantbeleving, de juiste klantverwachtingen stellen, de on-line visibiliteit en sales verhogen, efficiënter werken, …

Na het intake-gesprek komt 3-DEE fysiek langs om de locatie te scannen. Vervolgens plaatst het een camera die 360 graden draait op verschillende strategische posities in de ruimte, die gescand moet worden om verschillende panorama’s op te nemen. Achtenveertig uur na de opname van de scan, krijgt de klant de ruwe virtuele toer om vervolgens te bespreken welke van de 42 personalisatiemogelijkheden zullen geïmplementeerd worden. Zo kunnen er onder andere video’s, foto’s, links, mini-vloerplannen, gedetailleerde vloerplannen met afmetingen, een meetfunctie, chat-functie, contactformulier, testimonials, product placement en andere features worden toegevoegd.

Share this post

Are you next?
Let's talk!