Hotel Ter Elst Edegem

Hotel Ter Elst is al jaren een vaste waarde in Antwerpen. Het hotel ligt net buiten het centrum, in Edegem, en is ideaal voor een citytrip of een zakelijk verblijf. Ze hebben een reeks vergaderzalen die gehuurd kunnen worden voor bedrijfsevenementen. Naast hun hotel heeft hotel Ter Elst ook veel partnerships met lokale bedrijven, die het verblijf in Antwerpen compleet kunnen maken. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met fitnessclub David Lloyd Antwerpen en restaurant Yai Thai.

 

Wat waren hun uitdagingen?

Aangezien de hotelgasten bij de zoektocht naar een hotel de beoordelingen van anderen in overweging nemen, was het belangrijk om de positieve beoordelingen te laten toenemen op sociale media, Google, Trip Advisor enz. Om dit mogelijk te maken, was het essentieel om de klantenverwachtingen correct te stellen en ervoor te zorgen dat de klantbeleving geoptimaliseerd werd.

 

Daarnaast was het ook belangrijk om op een efficiëntere manier tewerk te gaan en in te spelen op de pieken waarbij plotseling veel evenementplanners het hotel fysiek wouden bezichtigingen, omdat de maatregelen van de overheid het weer toelieten om evenementen te organiseren.

 

Waarom koos Hotel Ter Elst voor 3DEE?

 1. Betere en meer reviews: bezoekers kunnen vóór hun bezoek gemakkelijk het hele hotel ontdekken, aangezien de 3DEE virtuele tour gedetailleerd en gebruiksvriendelijk is. Op die manier worden hun verwachtingen correct gesteld en weten ze wat ze kunnen verwachten als ze fysiek ter plaatse komen.
 2. Meer rechtstreekse boekingen: dankzij de call-to-action functionaliteit in het menu van de 3DEE virtuele tour kunnen bezoekers direct op de website van het hotel een kamer boeken zonder via online reisbureaus te boeken.
 3. Sneller beslissen en boeken: doordat de klant meteen weet wat hij/zij kan verwachten en alles in detail kan bekijken, kunnen zij en de andere beslissingsnemers sneller beslissen.
 4. Socialemediacontent: elke keer opnieuw socialemediacontent creëren vergt veel werk en tijd, maar betekent ook dat je elke keer weer creatief uit de hoek moet komen. Om hierbij te helpen, worden er naast de 3DEE virtuele tour ook panorama’s, video’s en foto’s geleverd wat ervoor zorgde dat Hotel Ter Elst zeker 10 kant-en-klare socialemediaposts hadden.
 5. Kwalitatievere leads & tijd optimaliseren: de virtuele tourbezoekers kunnen het volledige hotel bezoeken, waardoor ze voor een event enkel een fysieke bezichtiging zullen inplannen als ze ook effectief potentieel zien in de locatie. Op die manier heeft Ter Elst kwalitatievere leads en kan het personeel enkel de echt geïnteresseerden verder helpen, zonder tijd te verspillen.
 6. Online visibiliteit verhogen: doordat de virtuele tour van Ter Elst op de website werd geïntegreerd, werd de bounce rate verlaagd omdat de bezoekers langer op de website bleven, wat de SEO optimaliseerde. Daarnaast werd de virtuele tour ook op Google maps geïmplementeerd wat samen met de toename in positieve reviews zorgde voor een hogere online visibiliteit.
 7. Onderscheiden van de concurrentie: de concurrentie is hoog op de hotelmarkt, waardoor het essentieel is om je te onderscheiden. 3DEE virtuele tours zorgen ervoor dat ze zich als hotel kunnen onderscheiden en een premium dienst konden aanbieden aan hun (potentiële) gast. Hierdoor verhoogden ze enerzijds de loyaliteit van hun klanten, maar ook de mond-tot-mondreclame, waardoor ze een hogere bezettingsgraad hadden.
 8. 24/7 open & beschikbaar op alle toestellen: in tegenstelling tot het personeel, is de 3DEE virtuele tour 24/7 beschikbaar en kan het vanop eender welk toestel het volledige hotel bekijken. Dankzij het contactformulier kunnen ze ook eenvoudig vragen stellen en gecontacteerd worden.
 9. Meten: een andere manier om tijd te besparen is de meetfunctie. Dit zorgt er namelijk voor dat je tot op 99% nauwkeurig alles kan meten. Hierdoor hoefden de eventplanners en het personeel van Hotel Ter Elst zich dus niet meer fysiek te verplaatsen om te weten of een tafel zou passen in de zaal en hoeveel stekkers er nu ook weer aanwezig zijn, omdat je alles in de 3DEE virtuele tour kan bekijken.
 10. Gedetailleerde vloerplannen: samen met de 3DEE virtuele tour kunnen ook gedetailleerde vloerplannen worden geleverd van de verschillende ruimtes. Op die manier kunnen de eventplanners ook eenvoudig bekijken hoe groot de ruimte is en hoeveel plaats ze hebben.
 11. Statistieken: meten is weten en zeker als het over je gasten gaat. Dankzij de statistieken kan hotel Ter Elst eenvoudig hun marketingbudget optimaliseren en bekijken welke kamers het vaakst worden aangeklikt en op deze manier vergelijken of de kamers die het vaakst werden bekeken ook degene waren die het vaakst werden geboekt.
 12. Verzekering: doordat de 3DEE virtuele tour zo gedetailleerd is, kan het ook gebruikt worden om de staat voor een ongeval aan te tonen.

 

 

Features

 • Gezichten wazig maken
 • Call-to-actions
 • Menu
 • Doll house
 • Vloerplan
 • Google maps integratie
 • Logo
 • Leadformulier
 • Meetfunctie
 • Mini map
 • Socialemediacontent: foto’s, video’s en panorama’s
 • Statistieken

Laat ons samenwerken

Is uw project het volgende?

We use cookies to give you the best experience.