Appartement

Virtual tour Appartment

Deze privépersoon verhuurt verschillende appartementen in het centrum van Antwerpen.

 

Wat waren zijn uitdagingen?

Aangezien deze privépersoon meerdere eigendommen heeft, wilden ze tijd besparen door kwalitatievere leads te generen. Daarnaast maakten ze voorlopig zelf de foto’s van de verschillende panden, maar wouden ze graag professionelere foto’s laten maken.  Ook wilden ze hoger ranken op Immoweb en hun zoekertje optimaliseren om zo sneller te verhuren.

 

Bovendien zochten ze naar een oplossing om meer gedetailleerde plaatsbeschrijvingen te hebben en discussies na de huurperiode te vermijden, maar ook voor de verzekeringsmaatschappij om de staat van het eigendom te bewijzen voordat de schade zich voordeed.

 

Waarom deze privépersoon voor 3DEE koos?

  1. Hoger ranken op Immoweb: het is geen geheim dat Immoweb de zoekertjes beloond die het volledigste zijn. Een 3DEE virtuele tour zorgde er onder andere voor dat hun zoekertje volledig was, dankzij de virtuele tour zelf, maar ook dankzij de foto’s die mee geleverd worden. Op die manier werd hun zoekertje hoger gerankt op Immoweb.
  2. Sneller verhuren: doordat de 3DEE virtuele tour eenvoudig gedeeld kan worden en in detail bekeken kan worden, hoeft niet iedereen fysiek aanwezig te zijn om de knoop door te hakken. Daarnaast wordt het zoekertje op Immoweb hoger gerankt doordat het volledig is, waardoor ze ook meer bezoekers hadden en dus ook meer kans hadden om de juiste huurder te vinden.
  3. Tijd besparen: doordat de 3DEE virtuele tour een correct beeld weergeeft van de realiteit, weten de potentiële huurders waar ze zich aan kunnen verwachten en vragen ze enkel een fysiek bezoek aan als ze effectief geïnteresseerd zijn.
  4. One-stop-shop: samen met de 3DEE virtuele tour worden er ook foto’s geleverd, wat ervoor zorgt dat ze geen fotograaf meer nodig hadden.
  5. 24/7 beschikbaar: in tegenstelling tot zijn eigen beschikbaarheden zijn de virtuele tours 24/7 beschikbaar en kunnen ze vanop eender welk toestel bekeken worden. Hierdoor kunnen de geïnteresseerde huurders gemakkelijk het volledige pand in detail bekijken.
  6. Gebruiksvriendelijk: de 3DEE virtuele tour kan eenvoudig gebruikt worden en dankzij de menu konden de bezoekers eenvoudig navigeren van de ene ruimte naar de andere zonder helemaal terug te moeten keren.
  7. Contactformulier: hoewel Immoweb al een contactformulier heeft, is er ook een geïntegreerd contactformulier in de 3DEE virtuele tour. Dit zorgt ervoor dat de kans vergroot werd om gecontacteerd te worden, maar ook dat ze gemakkelijk de gegevens van de leads die ze hadden gecontacteerd konden bewaren.
  8. Na de verhuurperiode terug gebruiken: wanneer een appartement verhuurd is, wordt het bij 3DEE gearchiveerd. Dit zorgt ervoor dat als het appartement terug vrijkomt dat het eenvoudig terug geactiveerd kan worden.
  9. Plaatsbeschrijving & inspectie: de details van de 3DEE virtuele tour zorgen ervoor dat hij dit ook als plaatsbeschrijving kan gebruiken en bijgevolg de staat van het pand kan aantonen voor de huurperiode. Op die manier is er na de huurperiode geen discussie tussen de huurder en de verhuurder.
  10. Verhuis plannen: dankzij de meetfunctie kunnen huurders gemakkelijk hun verhuis plannen en meubels kopen, doordat ze alles kunnen meten en dus kunnen bekijken of hun meubels passen of of dat ze nieuwe moeten kopen.

 

 

 

We use cookies to give you the best experience.