VDA Vastgoed – Appartement

VDA Vastgoed apartment

VDA Vastgoed is een vastgoedmakelaar dat vooral actief is in de regio Berchem, Mortsel, Edegem en Kontich.

 

Wat waren hun uitdagingen?

Aangezien de Coronamaatregelen onzeker waren, zochten ze een oplossing om toch de panden te kunnen laten zien ongeacht de maatregelen. Daarnaast wilden ze ook graag kwalitatievere leads generen en om op die manier minder tijd te verliezen.

 

Door de hoge concurrentie op de vastgoedmarkt, zocht VDA Vastgoed ook een manier om zich te onderscheiden van de concurrenten.

 

 

Waarom koos VDA Vastgoed voor 3DEE?

  1. Marktaandeel vergroten: als makelaar is het belangrijk om snel te verkopen/verhuren, maar ook om voldoende panden in portefeuille te hebben. Daarom is het noodzakelijk om altijd top of mind te blijven en je online visibiliteit te verhogen, zodat je bekender wordt. De 3DEE virtuele tours zorgden ervoor dat VDA Vastgoed hoger ging ranken op Google aangezien het best wel wat tijd neemt om de verschillende virtuele tours te bekijken. Daarnaast kregen ze ook positievere reviews op Google, omdat de klanten sneller werden geholpen, wat ook een positieve invloed had op de ranking op Google. Op die manier zal kregen ze ook meer aanvragen om panden te verkopen/verhuren, maar ook kopers/huurders contacteerden VDA Vastgoed vaker om hen te helpen bij hun zoektocht.
  2. Sneller verkopen: de virtuele tour kan gemakkelijk gedeeld worden, waardoor niet elke beslissingsnemer fysiek aanwezig hoeft te zijn om het pand te bezoeken. Daarnaast wordt het zoekertje op Immoweb ook aan meer mensen blootgesteld doordat het hoger rankt op Immoweb, waardoor het pand sneller verkocht kan worden.
  3. One-stop-shop: foto’s zijn essentieel bij het plaatsen van een zoekertje. Dankzij 3DEE krijgt VDA Vastgoed naast de 3DEE virtuele tour ook foto’s die ze kunnen toevoegen op Immoweb en op hun website.
  4. Tijd besparen: doordat de 3DEE virtuele tour gedetailleerd is en 24/7 beschikbaar is, kunnen de potentiële kopers alles al bekijken, zonder zich hier fysiek voor te moeten verplaatsen. Bijgevolg zullen ze enkel een afspraak maken om het pand fysiek te bezoeken als ze effectief geïnteresseerd zijn.
  5. Hoger ranken op Immoweb: hoe vollediger het zoekertje op Immoweb, hoe hoger dat je zoekertje wordt gerankt. Naast kwalitatieve foto’s (die 3DEE ook aanlevert) is een virtuele tour een absolute must om je zoekertje te vervolledigen.
  6. Onderscheiden van de concurrentie: de concurrentie op de vastgoedmarkt is hoog, waardoor het belangrijk is om je van hen te onderscheiden. 3DEE virtuele tours hebben voor verschillende mensen een nut, waardoor het een absolute meerwaarde biedt. De talrijke voordelen voor zowel de koper als de verkoper zorgen er bovendien ook voor dat je als makelaar top of mind wordt dankzij de goede ervaring die je verleent.
  7. Sneek peek & herinnering: de 3DEE virtuele tour kan zowel als sneak peek als herinnering dienen, waardoor de potentiële kopers getriggerd worden om het pand te bezoeken, maar zich achteraf ook virtueel kunnen herinneren hoe het pand eruitzag.
  8. Offertes opvragen & verhuis plannen: wanneer de verkopers het bod hebben aanvaard, kunnen de kopers hun verhuis gemakkelijk plannen dankzij de meetfunctie. Op die manier kunnen ze enerzijds zien of hun huidige meubels in het interieur zouden passen, maar ook offertes opvragen doordat ze alles gemakkelijk kunnen meten.
  9. Vloerplannen: om de verkoop zo volledig mogelijk te maken, worden ook vloerplannen mee aangeleverd bij de 3DEE virtuele tour.
We use cookies to give you the best experience.