Over ons

Over 3-DEE

3DEE’s verhaal start bij Sophia’s vorige werkgever. Nadat ze haar studies in bedrijfscommunicatie had afgerond, ging ze aan de slag voor een invoerder van wagens in België. Daar was ze verantwoordelijk voor de dealer- en aftersalescommunicatie. De COVID-pandemie trof ook haar autodealers, en net als iedereen, moesten zij hun showrooms sluiten.

Sophia was altijd gepassioneerd over marketing en altijd bereid om als early adopter nieuwe marketing & communicatie tools te ontdekken en uit te testen. Toen ze dag dat één van haar dealers een virtueel tour van zijn showroom had gemaakt, raakte ze geïnspireerd. Zoals altijd deelde ze haar nieuwste ontdekkingen met haar jongere broer, Sebastian, die ook werd getriggerd, maar dan aan de technologische kant.

Zoals altijd probeerde Sebastian te begrijpen hoe de dingen werken en graafde hij dieper om te begrijpen hoe virtuele tours werkten. Hij realiseerde zich dat er zo veel mogelijkheden waren met virtuele tours die nog niet waren ontwikkeld. Daarop besloot hij Sophia het nodige duwtje in de rug te geven om te springen in dit nieuwe avontuur.

Dankzij Sophia’s achtergrond in communicatie en marketing gaan de virtuele tours van 3DEE veel verder dan enkel de ruimte visueel en gedetailleerd weer te geven. Naast het logo en de integratie van de virtuele tours op websites van bedrijven, zijn de personalisatiemogelijkheden zo gebouwd om zowel intern als extern gebruikt te worden. Op deze manier helpt 3DEE bedrijven efficiënter te werken en tegelijkertijd hun klantervaring en marketing te verbeteren en hun marktaandeel te vergroten. Voor sommige sectoren biedt het naast een verlaging in uitgaven, zelfs de mogelijkheid aan om hun inkomsten te verhogen.

3-DEE's missie & visie

Missie: Bij 3-DEE dragen we bij aan de groei van bedrijven door interactieve en op maat gemaakte oplossingen te creëren om hun klantbeleving en marketingmix te optimaliseren en hun marktaandeel te vergroten.

Visie: Aan onze klanten een premium klantervaring aanbieden door creatieve oplossingen voor hen te ontwikkelen.

Het team achter 3-DEE

Sophia

Founder

Van kinds af aan was Sophia altijd zeer ondernemend. Dankzij haar leerkracht Economie in het secundair onderwijs kreeg ze de kans om met enkele klasgenoten een eigen bedrijf op te starten en werkte ze er graag voor na de schooluren. Het bedrijf belandde in de VLAIO top 8 van start-ups in de provincie Antwerpen. Daar werd het bekroond met zowel de Business Protection Award als de Eco-efficient award. 

Sophia is heel sociaal, iemand dat graag praat, graag outside the box denkt en creatief is. Hierdoor besloot ze om Bedrijfscommunicatie te studeren aan de KU Leuven. Daarna werkte ze voor een importeur van wagens, waar ze verantwoordelijk was voor de communicatie en marketing van de autodealers in België en Luxemburg. Hoewel ze van haar job hield en graag de autodealers ondersteunde in hun strategie, droomde ze er altijd van om net als haar ouders een eigen bedrijf op te starten. Meer dan het duwtje in de rug dat haar broer haar gaf, had ze dus niet nodig om zich te wagen in dit nieuwe avontuur.

Het team

Maak kennis met het team.

Sophia Huybrechts

Co-Founder, 3DEE

Email: sophia@3-dee.be
Tel: +32 476 56 96 75

Sebastian Huybrechts

Co-Founder, 3DEE

Email: sebastian@3-dee.be
Tel: +32 474 60 78 16

Sophia Huybrechts

Co-Founder

Email: sophia@3-dee.be
Tel: +32 476 56 96 75

Sebastian Huybrechts

Co-Founder

Email: sebastian@3-dee.be
Tel: +32 474 60 78 16

Ben jij de volgende?

Jouw volgende project?
Let’s talk.

We use cookies to give you the best experience.